A Bicskei Szó már több ízben felhívta a figyelmet természeti értékeink elhanyagoltságára akár a gyurgyalag fészkelőhely közelében is. A város dolgozói takarítanak a szemetelők után. A tetejébe idén Bicske vezetése simán kihagyta a költségvetésben szerepeltetett veszélyes hulladék gyűjtést és elszállítást, ami a csúnya multi idején benne volt az alapszerződésben vagy tizenöt éven keresztül.    

Ezt a fotót Klébert Antal, természetvédelmi őrkerület-vezető készítette és tette közkinccsé ezekben a percekben a minden természetszerető olvasónknak ajánlott "A Vértes élővilága" elnevezésű Fb-klubban, a következő szöveggel: 

"A Bicske közelében lévő Pócalja Natura 2000-es területet is táblák hirdetik. smile hangulaA tavasszal visszaérkező gyurgyalagok a tábláknak örülhetnek, nem úgy, mint a terjedelmes szemétkupacoknak. Sajnos sokan hordják ide a kacatot, háztartási gépeket, nyesedéket, stb frown hangulatjel Ha nincs meg a "tettes", akkor a terület tulajdonosára, ill. az Önkormányzatra hárul a szemét eltakarításának gondja."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása