A bicskei gimnázium 4 millió forintot nyert a párizsi klímacsúcs idején megrendezett versenyen. Ez a siker nem jöhetett volna létre, ha Bicske és Bicske környékének lakossága a leírt módon nem regisztrál az Élő Bolygónk oldalán.  

paris.jpg

- Köszönet Bicskének! - mondták a bicskei középiskola tanárai és diákjai. - Ha Bicske lakossága nem áll  a Vajda mellé, akkor nem nyerhettünk volna. 

Az Egyesült Nemzetek Szervezete Párizsban klímacsúcsot rendezett és 2015. december 12-én eredményesen fejezte be munkáját 195 ország részvételével.

Áder János köztársasági elnök, a hazai delegáció vezetője  a tanácskozást fordulópontnak nevezte a klímavédelemben. "Aki csatlakozott az Élő Bolygónk kezdeményezéséhez, hogy van értelme a személyes kiállásnak, van értelme a közös cselekvésnek. Magam is úgy gondolom, hogy minden reményteli változásnak valójában az emberi hozzáállás a legfőbb forrása" - fogalmaz.

Ezzel jó hírrel kíván boldog új évet a Vajda János Gimnázium iskolaközössége. 

 

ia

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása