A dohányzás elleni kampányban plakátokat készítenek a Vajda János Gimnázium tanulói februári határidőre. Minimum három fős csapatok dolgoznak legfeljebb osztály szinten. A plakát mérete legalább A3 lap kell legyen, lehet színes, lehet grafika, kollázs, bármilyen ötletes megoldás a kiírás szerint. A munkában a dohányzó diákok is részt vehetnek, hiszen éppen értük, az ő egészségükért is zajlik mindez. A dohányzás csak egy rossz szokás, ami az egészségromboló hatásának tetejébe még költséges, szemetes, nem dohányzókat sokszor zavaró függés. Kezdetben még szerencsére nem is lehet igazán valódi függésről beszélni, mert az egész egy "protokoll-folyamat", ahogy keressük a cigit és megyünk a többiekkel. Leszokni sem olyan nagyon nehéz, csak önálló, kemény döntés kérdése - a megtisztulásról, a "szabadulásról".  

A díjról annyit sikerült megtudnunk, hogy nagyon finom lesz. Bízunk benne, hogy a Bicskei Szó közölheti majd a pályamunkákról készült felvételeket is. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása