A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) tájékoztatását kérte a Bicskei Szó az ország teljes tábori létszámával és a bicskeivel kapcsolatban is.

"Jelenleg (2016.01.08) a Hivatalhoz tartozó nyitott befogadó állomásokon közel 320 fő, míg a menekültügyi őrzött befogadó központokban mintegy 430 fő tartózkodik, azonban számuk folyamatosan változik.

A bicskei befogadó állomáson 2016.01.08-ai létszámadatok szerint 170 menedékkérő tartózkodik, és itt is elmondható, hogy számuk folyamatosan változik.  A Hivatal nyitott befogadó állomást működtet: Bicskén, Vámosszabadiban és Nagyfán,  Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ pedig Békéscsabán, Kiskunhalason és Nyírbátorban működik" - áll a BÁH mai válaszában. 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása