Bicskén, a járási székhelyen az első három hónap alatt havonta majdnem csak egyszer gyűjtik a műanyagot és a papírt. Felcsúton írd és mondd havonta kétszer-háromszor gyűjti a Zöldi Bicske Nonprofit Kft. mind a műanyag, mind a papírhulladékot.    Bicske mondjuk 11 900 lakosú... Felcsút 1800 lelkes település.... A Zöld Bicske önkormányzati cég, bicskei tulajdon. Talán itt magyarázat 

Na de lényeg, hogy itt a naptár, ami még a www.bicske.hu hivatalos portálon nem látható 01. 26-án 10 óra 54 perckor.... 

"Felcsúton ennyi szelektíven gyűjtött hulladék lenne?
Talán Bicskén se ártana, ha 2 hetente járna a műanyagos, de ezek szerint nem a lakosságszámtól függ..."

A választ mi nem tudhatjuk. És Önök? Itt sem ártott volna pár kedves mondat a város portálján, újságjában, hogy helló emberek, ez lesz, ezért és ezért, igaz, hogy több mint fél tucatszor többen vagyunk, de Felcsút jobban teljesít szelektív hulladék területén, mi pedig segítünk, mert környezettudatosak vagyunk. És zöldek.     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása