Tudvalévő, hogy a bicskei gyepmester a maga részéről igyekszik mindent megtenni egyéb munkaköri kötelességei mellett a gazdátlanul tekergő kutyák befogásáért. Ezt az ügyet is rendezni fogja. Fontos, persze, hogy a 30 éves város. ami mindeközben polgármesteri ígéret szerint tartozik nekünk a gyepmesteri telep törvényeket és a mostani szomszédok tulajdonjogát tisztelő elköltöztetésével is. Olvasónktól érkezett fotók és idézetek a Galagonyás szőlőhegy IV. dűlőjéből.    

 2kutty.jpg

 

Egy hajléktalan foglalt el egy ingatlant itt a IV-es Galagonyás dűlőben, ő gyűjti a kóbor kutyákat maga köré. "Gondolom se chip, se oltás bennük. Ezek a kutyák vadak, autókra, bringásokra támadnak" - írja az olvasó. 

"Nem tudok biciklivel közlekedni a dűlőúton, mert megkergetnek, ugatnak, ráadásul a kisfiamat biciklivel szállítom. Már gyalog sem nagyon merek kimenni az utcára."
(...) 
A képeket mellékelem, hátha eljut az illetékesekhez!
Tisztelettel: Név és cím 
nagykuty.jpg
csovihaz_1.jpg
tacskosar.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most remélem megnyugodott,benne van az újságban!
Megint eltelt tobb, mint egy honap, es meg mindig nem tortent SEMMI valtozas!!! Kihez forduljak, ha mindenki nagy ivben...??
süti beállítások módosítása