A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 41 éves V. János ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a már korábbi hasonló bűncselekmények elkövetése miatt lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt álló elkövető 2016. január 22-én este egy szári lakóépületbe próbált meg bejutni. A sértett a bicskei lakost cselekménye közben megzavarta, ezért a ház udvaráról elmenekült.

A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeképpen azonosították a férfit, majd 2016. január 26-án reggel elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A Székesfehérvári Járásbíróság a 41 éves elkövetőt kihallgatása napján újra előzetes letartóztatásba helyezte.     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása