Olvasónk telefonon tájékoztatott a következőkről: antracit szürke Ford kombival érkezett egy 30-35 körüli ápolt, rövid szőke hajú nő, piros műkörmökkel, tetovált szemöldökkel bicskei olvasónk szüleinek házához az elmúlt órákban, az autót egy 28-30 év körüli, fekete hajú, fekete arcszőrzetű, fekete ruhás, kevésbé ápolt férfi vezette.    

A szülők azonnal hívták lányukat a városközpontban fekvő házukhoz, mert az idegenek teljesen ingyen, egy nagy cég nevében ajándékba, teszthasználatra ajánlottak késeket, ülésmelegítőt, edénykészleteket stb., amiért nem kell fizetni és nem kell aláírni semmit - húsz év múlva visszajönnek mint a mesében és megkérdezik, milyen volt a használata. Ja. Mer' igen. (Úgy hangzik, mint egy pártprogram - a szerk.) 

Az árucikkek elsőre kimondva is százezreket érnek, "büdösnek", valószínűtlennek tűnt az egész hajcihő, ezért az apai hívásra a szülői házhoz érkező fiatal nő azonnal leinformálta  a próbálkozókat az általuk hangoztatott közismert cégnél telefonon, hogy van-e ilyen projekt náluk vagy nincs.

NINCS.

Az "ügynökök" már akkor bepattantak a Fordba és elhúztak, mielőtt a "cégüknél" fogadták volna a bicskei hívást, megérezték, hogy itt meleg a pite. Olvasónk arra kért, gondoskodjunk arról, hogy tudjanak erről a bicskeiek minél többen. A rendőrség már tud róluk. 

Utóirat: az édesapa biztos a Fordban, a helyszínre érkező lánya Toyota és Opel között hezitált, de az édesapa Fordot mond. Az biztos, hogy antracit szürke és kombi autó.

 

     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása