"Én állok a tüntetések mögött..."

Címkék: iskola

2016.02.11. 22:02

Orbán Viktor zárt frakcióülésen állítólag azt mondta, nem életszerű, hogy Pilz Olivér csak úgy elkezd tiltakozni, szerinte valakik állnak a tüntetések mögött - írja a hvg.hu 

Tehát míg Orbán külső erőt sejt a tanárlázadás mögött (is), a hermanos Pilz Olivér tanár úr azt mondta, hogy ő mögötte a tábla áll...

sze.jpg  

Közben az Fb-n pörög egy bevállalás, amit tanárok, tanítók, diákok és szülők osztanak: 

' Én állok a tüntetések mögött. 

Az apa, aki elkeseredett, hogy majd minden nap reggel 7-től este 8-ig hajtják a gyerekeim, hogy szinte semmi pihenésre nincs idejük hétköznaponként.

A szülő aki elszörnyed az iskola felszerelésén, a tankönyveken, az ebéd minőségén.

A férj, aki minden nap órákon át hallgatja a pedagógus feleség panaszait a hajtásról, a lenézésről és a megaláztatásokról.

Az állampolgár akinek tele lett a hócipője a gőggel, a hozzá nem értéssel, a diktatórikus, ki-ha-én-nem hozzáállással.

A Magyar aki szereti ezt az országot, aki nem akarja itt hagyni, de lassan nincs más választása, ha élhető jövőt akar a gyerekeinek.

ÉN fogok elmenni szombaton, és hallatni a hangomat.
NEM Soros, NEM Gyurcsány, NEM az amerikaiak.
ÉN vagyok az aki majd Pilz O. mögött áll. '

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása