A bicskei rendőrök szolgálati kutya segítségével azonosítottak egy férfit, aki szerszámgépeket lopott.
sar.jpg

 

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást M. Zoltán felcsúti lakos ellen.

 A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2016. február 7. és 2016. február 10. közötti időben Felcsúton, egy családi ház melléképületéből sarokcsiszolót és más szerszámgépeket tulajdonított el. A sértett bejelentését követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, valamint igénybe vették Afrát, a nyomkövető szolgálati kutyát. Az eb egy mintegy 100 méter távolságra lévő ingatlannál jelzett, ahonnan az elvégezett házkutatás eredményeképp az eltulajdonított tárgyak előkerültek. A rendőrök a 19 éves M. Zoltánt elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása