2016. március 10.

Bicske városban - idén 30 éve vagyunk város -, a Bicskei Újság legutóbbi lapszámának címoldalán a karácsonyt ünnepeljük meg Jézus nevével. A lapot tavaly decemberben adták ki. 

Negyedév az itt élők teljes semmibe vételével kimaradt. Mintha nem történt volna Bicskén semmi, ami a közre tartozna....

Bár Jézus neve minden időben megállja a helyét, mindjárt itt a húsvét.  

Az sem volt hír, hogy a tizenharmadik jegyzőt várjuk az eggyel korábbi és a mostani városfő idején. De azt lehet, hogy nem írták volna bele akkor sem, ha kiadták volna a lapot. Szerintem Március 15. előtt azért ki kell ám jönnie. Javaslom a szónoknak, beszéljen a sajtószabadságról, az alapos köztájékoztatás fontosságáról, amiért példaképeink is harcoltak. 

S ha már itt tartunk: olvasom egy portálon, ahogy megy egy naptári visszaszámlálás: Budapesten már 2 napja 6 órája és 17 perce nem füstölt metró....

Kellene később egy hasonló Bicskén. "Bicskén két hónapja, 2 hete, 4 napja, 5 órája, 12 perce nem mondott fel jegyző". De rendesen működő órával.      

Az újság 4 hónapnyi meg nem jelenésének, a jegyző-ügynek természetesen nincs felelőse Bicskén. Miért is lenne?

Ne is keressük.

Minek? 

11-én reggel már láttam egy márciusi, bicskei "havilapot", amit utoljára karácsonykor adtak ki. Téli álom volt? 

 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása