Végre előttünk Bicske új, hivatalos honlapja. Vajon mi tartott ennyi ideig, ha alaptévesztésektől hemzseg?! Legalább a szépen megfizetett polgármester és helyettese - esetleg ketten együtt nézték volna át, mielőtt közreadják, ha már nincs körülöttük kreatív, Bicskét ismerő és szerető, civil szerkesztői csapat.   

Az „Intézmények, Gazdasági Társaságok”menüpont szerint a városban több óvoda is van. Miközben egy óvoda van, több telephelyen. Sőt, az sem derül ki, hogy ki az óvoda vezetője.

A Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola fenntartójaként tüntetik fel az önkormányzatot.... Miközben a fenntartó és az üzemeltető is a KLIK. Vajon hol van a Zeneiskola, a Gimnázium és a József Attila Iskola? Nem Bicskén? 
A Bicskei Üdülőtábor és Uszodaüzemeltető NKft-nek igazgatója és ügyvezetője van. Miközben a cégkivonat szerint két ügyvezető van.

Az intézmények között valami rejtélyes oknál fogva nem létezik a Kapcsolat Központ.

A „Közérdekű adatok” menüben megjelenő menüpontok egy része továbbra is tartalom nélküli, miközben évek óta kötelező adattartalommal kellene rendelkezniük. Az igénytelenség Eldorádója.  
Ahol van tartalom, ott meglepő információk is vannak. Például önként vállalt feladatok között a temető fenntartás, amit - ha nem tévedek -,  a temető törvény kötelező önkormányzati feladatként ír elő. Akkor is, ha ismerünk Bicskén áldozatos munkával minden érdek nélkül a temetőért dolgozó embereket. 
Van, ahol adatként a 2015-ös költségvetési rendelet jelenik meg, miközben már hatályos a 2016-os is.

Első olvasgatásra ennyi, bármi apróságot találtok, szóljatok. Azt örömmel látom, hogy követve a bicskeiek blogjának gyakorlatát, meghirdették, hogy szívesen közölnek álláshirdetéseket. 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása