Persze, hogy kell!

Címkék: vasút

2016.03.24. 20:17

   Részletek... 

A Déli pályaudvar jelenleg Magyarország egyik legforgalmasabb vasútállomása, mely az elővárosi mellett komoly távolsági forgalmat is lebonyolít. A városközponthoz közeli elhelyezkedése miatt még a városon belüli utazásokban is van jelentősége. 
Üzemi szempontból sem pótolható a Déli pályaudvar. Kelenföldön éppen most szedtek fel vágányokat a P+R parkoló építése miatt, így oda még csak üzemi funkció sem helyezhető át.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akik a megszüntetése mellett kardoskodnak, azoknak fogalmuk sincs, naponta mennyi utasnak van szüksége a Délire. Az meg a legrosszabb érv, hogy dehát Kelenföldnél ott a négyes metró, mert aki bel-Budára vagy Észak-Budára jár, annak semmit se ér az a metró. Megint lesz egy eszement átgondolatlan döntés, mint már annyiszor és lebontják, az tuti. Kit érdekel az utasok szempontja, ugyan már...
süti beállítások módosítása