Ez a rengeteg mérget tartalmazó, máskor is előforduló füstfelhőt egy Akácfa utcán, a sok bicskei család lakta lakótelep elől fényképezte 9 óra 15 perckor egy arra járó a Péró felé fordulva. Az FM RFK Kommunikációs Szolgálatától arról érdeklődtünk, hogy történt-e bejelentés illetve zajlik-e valamilyen eljárás. Arról is érdeklődtünk, hogyha a jövőben valaki ilyet tapasztal, mit kell tennie.  

"Megkeresésére tájékoztatom, hogy az esettel összefüggésben válaszadásunkig nem érkezett bejelentés a rendőrségre, továbbá jelenleg nincs folyamatban eljárás" - mondta el lapunknak Sipos Mónika r. ftőrm., az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának munkatársa. 

A rendőrség tevékenységirányító központjának (107 vagy 112) elég elmondani, hogy hol, mit, mikor észleltünk.  

A Bicskei Szó legjobb tudomása szerint  ma tűzoltók oltották el ezt a mocskot, ami biztos: nem lakástűz volt....  

A városházától azt szeretnék megtudni, milyen megelőző közegészségügyi és közbiztonsági, hulladékgazdálkodási intézkedéseket hoztak annak érdekében, mit tettek  az illetékes képviselő bevonásával azért, hogy a bicskei lakosság egészségét romboló, ehhez hasonló felelőtlen, ezidáig egyébként  rendszeres  tevékenység elő ne fordulhasson Bicskén?!  

(Voltaképpen a bicskei újság minden egyes számában három  darab TZ fotó között valahol ott kellene lennie annak, hogy mi a teendője ilyenkor a törvénytisztelő bicskeinek. A bicske,hu állandó tartalma kellene legyen mindez közlemény formájában, amiben az is szerepel, milyen eljárás, mekkora büntetés járhat annak, aki erre vetemedik.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon jó, hiánypótló írás, legalább tudjuk, hogy van értelme (elvileg) szólni nekik. A meglepő az, hogy a "rendőrsorról" senki nem látja már... (?)
A jegenyefa utcai áldatlan állapotokról irtunk képeket küldtünk.Azóta nem történt semmi,kivéve a szemét mennyisége háromszorosára nőtt. a választások előtt igértek füt ,fát de semmi nem történt.Aterület képviselője Német Tibor Úr csak ül a meleg vízbe. Az elmult két hónapban háromszor vonultak atűzoltok műanyag ,gumi,szemét oltáshoz.A Losonczi utcában a közmunkások össze szedték müanyag zsákokba a szemetet két hónapja,azóta is ott vannak,már amit a kutyák szét nem téptek. Hát igy épűl ,szépűl Bicske Nemtudom talán az ÁNTSZ-hez kéne fordúlni ebben az ügyben ?
majd minden bicskei ház ahol köztiszteletben álló hires bicskei lakik jön ám a kéményeken minden mocsok..meg a jö öreg full mérgező avarégetések..és ez a telepi meg kertvárosi csilli villiben ám ami nem péró........
süti beállítások módosítása