Azonosították a rendőrök azokat a személyeket, akik Alcsútdobozon több tárgyban olyan mértékű kárt okoztak, hogy azok használhatatlanná váltak.

 

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást három fiatalkorú ellen.

 A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatalok 2016. március 27-ére virradóra Alcsútdobozon, egy oktatási intézmény kapucsengőjét, valamint az udvaron található kerti kiülőt olyan mértékben megrongálták, hogy azok használhatatlanná váltak. Az elkövetők a településen betörték továbbá egy hirdetőtábla üvegét, kitörtek egy közúti jelzőtáblát, majd egy fából készült híd elemeit is lefeszítették.

 A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen azonosították a bűncselekményt elkövető helyi lakosokat, majd 2016. március 30-án előállították őket a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki - olvasható az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának közleményében. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy faluval odébb, srácok. Tudom hülye vicc volt...
süti beállítások módosítása