A rendőrök Afra, a nyomkövető szolgálati kutya segítségével három órán belül elfogták azt a férfit, aki Bicskén kirabolt egy üzletet - adta hírül a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata. 

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 23 éves B. Richárd bicskei lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2016. április 5-én 9 órakor Bicskén, egy bolt kasszájából készpénzt tulajdonított el, azonban cselekménye közben tetten érték. Vásárlók próbálták meg feltartóztatni a helyi lakost, aki a pénz megtartása érdekében fellökött egy nőt, majd a helyszínről kerékpárjával elmenekült. A sértett a bántalmazás következtében megsérült.

A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek és nyomkövető szolgálati kutyát indítottak, amelyek eredményeképpen három órán belül elfogták a rablót, előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Bicskei Szó értesülése szerint az üzlet a Szent István út végén, a Gondozási Központon túl található.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása