Ezt a képet kaptuk olvasónktól, aki az autó szélvédőjén idézte a hatósági véleményt: "Nincs por a Móricz Zs. utcában". Ez egyébként minden ott parkoló autóra lerakódik reggeltől délutánig. - Sajnos így néz ki a frissen lemosott autónk a saját udvarunkon pár csepp eső után.... 

De gyorsan tegyük hozzá: ez nem az autókról szól, hanem emberek otthonairól. A szellőztetést az ott élők korlátozottan oldhatják meg, a kertjeikbe nem ülnek ki. Mindezt a megválasztott képviselők figyelmébe ajánljuk sokadszorra: az itt élők érdekei sérülnek jelentősen, hosszú ideje. Első híreink hatására volt önkormányzati fellépés. Törvény szerint nem tehetnek többet. Viszont oly sokszor túllépnek bizonyos határokat érdekérvényesítés érdekében a kisebb-nagyobb hatalommal rendelkezők, hogy némi bátorsággal és eltervezettséggel ezt is meg kellene oldani. Mindegy, kinek a bányája.  Tessely Zoltán korábban azt kérdezte az Index munkatársától: "Milyen porról tetszik beszélni?" 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása