Súlyosan sérült, kidobott kiskutyáról értesültek az Etyeki Állatvédők. Önkénteseik, akik között bicskeiek is dolgoznak az állati jólétért, gondoskodni kezdtek a Bicske és Bicske alsó között, a vasútpartra kidobott kutyáról.   

A kutya annak köszönheti jobb sorsát, hogy egy utas látta a kidobott kutyát. Több telefon után végül Etyekre jutott. 

Különben az Etyeki Állatvédők otthona nem lakott területen működik emberi életeket zavarva.  Ezzel kapcsolatban egy tavalyi polgármesteri ígéret is lóg a levegőben.

Prockl Amanda etyeki önkéntes megvételre keres az etyeki menhely részére (de adományként is elfogadja) smile hangukét darab használaton kívüli fahordót.
Kéri, hogy akinek van elfekvőben itt a környéken jelezze!

Elérhetősége nálunk. 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elveszett
Elveszett 09.27.én a Bicskei nagyállomásnál 2 éves fekete kan uszkár.Nyakörv nincs rajta.chippelve van.Elég félénk nem lehet simogatni.Aki látta vagy befogta legyen kedves értesitsen.szent istván 155 tel.0620 492 2122
Köszönjük
süti beállítások módosítása