Tűzoltók mondják, hogy van a levegőben egy folyton visszatérő, nekik feltett kérdés. A katasztrófaelhárítók bicskei napja - mentő-rendőr-tűzoltó bajtársak napja április 29-én -, megegyezik-e az immár évtizedek óta megtartott hagyományos Tűzoltók Napjával.     

A válasz kategorikus nem.

A Bicskei Tűzoltók örömmel vesznek részt az április végi katasztrófaelhárítói nap bemutatóin a maguk tudásával, eszközeivel, mentős és rendőr bajtársakkal együttműködve, mint ahogy esetenként a valóságos helyszíneken is együtt állnak helyt, de valójában május 7-én lesz az évtizedek óta megtartott Bicskei Tűzoltó Nap.

Természetesen a konvoj körbejárja Bicskét tűzoltónak készülő gyermekhaddal és szakmai érdeklődést mutató bicskei ifjakkal. Ezt követően az állampolgári kezdeményezésre, magánerőből építeni kezdett Bicske Szíve Parkban tarják bemutatójukat.                                             ia

tuzerek.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása