Az Óbarok községben és a MEREK Marczibányi téri szállóján élő Akli Miklós egyetemi hallgató  (ELTE TTK földtudomány) létrehozott egy felhőmeghatározó csoportot az Fb-n.   

Csatlakozzunk! A Felhőkbe Miklós feltesz képeket, de bárki gazdagíthatja fotóival, megkérdezheti, hogy ennek a formának vajon mi a neve.

"A felhők oldal bemutatja a különböző felhőtípusokat, azok tulajdonságait és az időjárási helyzetet ami miatt kialakultak." 

Többek között Miklóssal ebben a videóban láthattok másról szóló beszélgetést. Ő az, aki a www.idokep.hu Bicskéhez legközelebb eső mérőállomásának működtetője, ő a legközelebbi adatbeszállító a házuk udvarán álló eszközzel.  

Felhővadász csak nekünk, csak most. A 60-as évek vége című Kispált dúdolva, mert a szövegében ott van: "...apa felhőivel..." - ha már így idő és tér plusz költészet.  

Mindez még nemsokkal azelőtt, mielőtt a földrajzot, a fizikát és a kémiát egy tárggyá teszik. A testnevelést és az énekzenét nem kellene hozzácsapni?                                               ia

magassagi_gomoly.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása