Bicskei műhelyben, bicskei mester vagyis Németh Zoltán faműves keze által készített eszközöket is használt Széll Tamás a Bocuse d'Or szakácsolimpia európai döntőjének győztese, aki csapatával Norvégiát és Svédország utasította maga mögé, 12 ezer eurónyi fődíjat hazahozva. 

deszka.jpg

Németh Zoltán faműves mester, a Fa-time manufaktúra tulajdonosa készítette azokat a deszkákat, amiket idén Európa legjobb szakácsa használt a versenyben. 

"Már az elmúlt évben is készítettünk hasonló termékeket az APLI design stúdió megbízásából" - mondta a Bicskei Szónak Németh Zoltán faműves, a Fa-time manufaktúra tulajdonosa. A cég a Magyar Kézműves Szövetség tagja. "Tavaly a magyar csapat Lyonban a halételeket szolgálta fel a Fa-time manufaktúra által készített tálalókon. Az idén is az Ő megbízásukból dolgoztunk. Nagy öröm a magyar szakácsok világsikere, akik mögött számos háttérember munkája áll. Mi is ezek között húzzuk meg magunkat. A Deszkák japánakácból készültek."

Az alján ott ragyog a Fa-time Hungary bicskei logója! 

 

ia

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása