Karádi Imre címzetes igazgató úr, a nemrégiben Gyémántdiplomát kapott Karádi tanár úr nyitja meg a Könyvtár kiváló ötletén alapuló iskolakiállítást.  

Az 1929. november 5-én, Bicskén született Karádi Imre életútja már réges-régen kiérdemelte volna a Bicske Város Díszpolgára címet. Erre ebben az írásukban megint emlékeztetjük a nagyérdemű szenátorokat.  Bízunk benne, hogy idén április 30-ig beérkezett a városhoz jelölése.... Nem posztumusz kellene átadni, hanem az életében, az ő kezeibe, hogy örvendhessen szerettei körében!

Korábbi írásomat bátran csatolják a jelölési javaslathoz - gondolatban! (Nem akárki dicsért meg érte, hanem magyar szakos osztályfőnököm. Azt mondta, sok ismeretlen dolognak jártam utána. Pedig csak leírtam és szerkesztettem legjobb tudásom szerint, amit idén 87 éves tanárunktól akkor hallottunk, amikor (fotózó fiammal) náluk jártunk.   

http://bicske.blog.hu/2014/10/26/_ha_megint_szuletnek_megint_bicsken_szeretnek_elni_es_dolgozni_gyemantdiplomat_kapott_varosunk_leend

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása