A bicskei rendőrök elfogták azt a férfit, aki a tabajdi pincefeltörésekkel gyanúsítható.

A Bicskei Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat M. Zsolt 39 éves alcsútdobozi lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adta hírül ma délelőtt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata. 

Tabajd Szőlőhegyről érkezett bejelentés a rendőrségre betörésről 2016. május 27-én reggel. A bűncselekmény helyszínéről „Kerék” a rendőrkutya nyomon haladva három kilométer múlva egy alcsútdobozi családi háznál állt meg. A rendőrök az ingatlanban házkutatást tartottak, ahol betörésekből származó tárgyakra bukkantak. Az ingatlanban élő M. Zsoltot előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, hogy gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása