Valószínűleg lopott ez a kiszolgált cajgla, de a tolvaj a használat után egyszerűen letámasztotta, mert neki már nem kellett.

De az is lehet, hogy a gazdája nem akart már költeni rá és a helyet foglalta, ezért "ajándékba" tehette ki az utcára? Már napok óta itt áll. Nem valószínű, hogy jogos tulajdonosához talál vissza e fotóval, de hátha....

Mivel a közeli boltban, az akciós (Maasdamer) sajtok fölött szemlélődve hívta fel figyelmem a kedves Olvasó, egy darabig frászban voltam a közlés után, hogy remélem, erre a kerékpárra gondolt, mert ha nem, akkor gazdátlannak nevezek valamit, ami nem is az.... Ezért aztán visszamentem jól megnézni (még eső előtt), ott áll-e még. Ott hát. Ugyanúgy.  Azt is megtudtam róla, hogy hosszú ideig a szomszéd áruház tárolójában állott éjjel-nappal - csak úgy. Igen, lehet, hogy legutóbb "egyutas történet" játszott. Aztán valaki, aki például nem volt már szomjas - felpattanhatott rá, amiből viszont nagy perec lehetett, mert akkora a nyolcas a hátsó kerékben, hogy már tolni sem lehet. És aztán letette ide.     

Bubi váza nem rossz.... A külsők sem kopottak, a hátsó kerék viszonylag kemény, az első már pudingosodik.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása