Fejér megyei rendőrök 72 óra leforgása alatt tizenegy személlyel szemben intézkedtek ittas járművezetés miatt, közülük négyen balesetet is szenvedtek - írja az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának közleménye. 

A rendőrök 2016. június 3-a és 2016. június 5-e közötti időben Fejér megye közútjain tizenegy esetben intézkedtek ittas járművezetőkkel szemben. Az ellenőrzött személy közül négyen szenvedtek balesetet.

Lovasberényben egy ittas motorkerékpáros kezdett szabálytalan előzésbe, ezért egy személygépkocsival ütközött és megsérült.

Egy 29 éves férfi Lepsényben szenvedett anyagi káros balestet és elhagyta a helyszínt, majd később arra hivatkozott, hogy a balesetet követően fogyasztotta az alkoholt.

Szár és Újbarok között egy személygépkocsi 45 éves vezetője letért az útról, egy dombnak ütközött és felborult a járművével. Az alkoholszonda ebben az esetben is pozitív értéket mutatott.

Mányban, egy 45 éve férfi ütközött fának a gépkocsijával, majd távozott a helyszínről. Igazoltatásakor ittasságot jelzett az alkoholszonda. A gépjármű vezetője szintén azt állította, hogy a balesetet követően ivott alkoholt. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a lakosság figyelmét, hogy amennyiben a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztanak, nagyban megnövelik a balesetek bekövetkezésének kockázatát és nem csak saját magukat veszélyeztetik, hanem a közúti közlekedés többi résztvevőjét is.

A Fejér megyei rendőrök kérik, hogy semmilyen körülmények között ne üljenek ittasan a volán mögé.  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása