Szeretnélek megkérni, amennyiben lehetséges a bicske.blog-on közzétenni az alábbiakat.

Civil kezdeményezés.

Bicske város képviselő Testületéhez benyújtandó kérelem aláírásához keressük azokat a garázs-
tulajdonosokat, akiknek közterületen álló garázsa van és egyetértenek azzal a szándékkal, hogy a T. Képviselő Testület méltányosságból engedje el a kirótt, irreálisan magas közterületi igénybevételi díjat.

A garázsok az alábbi területeken vannak: Akácfa u., Kisfaludy u., Bocskai u., Fáy u.

Mivel nem ismerem a tulajdonosok többségét,ezért fordulok a nyilvánossághoz és Hozzád
talán így sikerül minél több aláírással alátámasztani kérésünket.

Aki szeretné aláírni kérem jelezze nálam a 06305208847-es számon. (Ha nem írja ki a hívó számát a telefonja, nem szokta felvenni.) 

 

 

 

Tessely Zoltán kisvasúti főbiztos, bicskei, ún. polgármesteri időszakában a garázsok alatti földterület bérleti dija évi 24.000-Ft-ra emelkedett,  plusz az éves építmény adó duplázása. A garázsra durván 30.000 a tulajok kiadása, miközben alig 16 nm-es tárolóhelyiségek. Ez enyhen szólva is túlzás. Az első képviselő-testületek idejétől évi 4-5 ezer forintot fizetett a garázsokért a 135 tulajdonos - szó nélkül.

Az évi 24 ezerért cserébe - ma nincs közvilágítás, eső után dagonya, mert útburkolat sincs. Évente párszor lekaszálják a gazt, amit egyeztetés esetén a használók is megtennének.

A városvezetésnek olyan megoldásokra kellene törekednie, amiben a lakosságot partnernek tekinti. Gondoljunk csak arra, amikor Bicske nagyívűen eltekint a kedves, nem bicskei cég 300 hektáros belterületi telkének fillérnyi megadóztatásától.... Százmilliós nagyságrend. Ugyanez a minket képviselő csapat a városon belül 135 bicskei tulajdonú garázs esetében 16 négyzetméterért napi 80 forintot kér el.       

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása