Tessely Zoltán (szemrebbenés nélkül) ígért polgármestersége idején - kampányidőszakban - több  mint 200 munkahelyet és több mint tízmilliárdos beruházást a tápszergyár tekintetében. Ebből semmi nem lett a Csabdi úton.  

Az önkormányzatot szerencsére nem érinti a zűrös ügy - legfeljebb a választott népígéretnek kell elszámolnia szavaival -, de jól jellemzi az országos állapotokat.  Mindezeket egyébként a területileg illetékes, önmagát az igazság és őszinteség nagy-nagy harcosának beállító képviselőnek kellene feltárnia, megakadályoznia, ehelyett Hadházy Ákos (LMP) tárja fel a szigorú tényeket a budapesti Fehér Házban vagyis az Országgyűlés Irodaházában.

tzqph.jpg  

Ha ezen információk feltárása egy ellenzéki képviselő képes, akkor erre az itteni kormánypártinak, a miniszterelnöki és kisvasúti főbiztosnak is lehetősége lett volna. Miért nem tette meg, miért hallgatta el? 

 

Részletek a mancs.hu Kis-Magyarország rovatában.... 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása