A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának híre szerint az etyeki szomszédok a betörőt nem hagyták távozni a bicskei rendőrök megérkezéséig. 
Egy etyeki családi házba tört be egy férfi, de a szomszéd ház lakói észrevették és a helyszínen tartották. A rendőrök vádemelést javasolnak az ügyében.

A Bicskei Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást O. Ádám István 20 éves budapesti lakos ellen. 

A férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2016 márciusában Etyeken egy félkész családi házba úgy próbált meg bejutni, hogy egy kővel bedobta annak ablaküvegét. A szomszédok észrevették a történteket és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen tartották a férfit. A járőrök a 20 éves budapesti lakost előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A bicskei rendőrök a napokban befejezték az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása