Valami nagyon nagy az a gáz, amit a Tessely-Pálffy nevekkel "fémjelzett" korszakot illeti, hiszen bő félévenként tette be maga után a városháza ajtaját az aktuális törvényességi őr, a város aktuális jegyzője úgy, hogy nem akart többé visszajönni.   

Természetesen az illetékes hatóság a világon semmi problémát nem talál abban - éjjen  párt! -, hogy 2008. októbere óta napjainkig a 13. jegyző áll csatasorba.   

A Bicskei Szó információja szerint a napokban az eddigi hatósági irodavezetőt nevezték ki jegyzőnek, akinek természetesen jó munkát kívánunk...

Egészen döbbenetes, de a többedik pályázatra úgy tűnik, már jelentkező sem volt. Öregbítették Bicske régi-jó hírnevét a  választott, lokálpatrióta városvezetők a jegyzők szakmai berkein belül.  

Az aljegyző is elmegy végleg, ő volt az, aki a 12. jegyző távozása óta helytállt. 

Valami nagyon nincs rendben a Hivatalban, ha ennyi jegyző kénytelen felállni és bejelenteni távozását.

 

ia  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása