Hogy hol lesz a gyepi, hogy hová viszik a gyepmester által begyűjtött állatokat, még nem tudjuk.

Mivel a városban semmilyen ezzel kapcsolatos építkezés nem indult meg sehol, meglehet, hogy Bicskén gyepmesteri egyelőre nem lesz, hanem a költségvetésből veszi meg a városvezetés ezt a szolgáltatást más településtől.... 

- A "Dióbél kapható" tábla kinn van   - jut eszembe a jegyzőkönyvezett nagy mondás testületi ülésről, amit érvként hoztak fel a fenti aláírók akkor, amikor még nem teljesen vették tudomásul a panaszos(ok) állapotát, helyzetét.  Egész pontosan arra vonatkozott ellenérvként a "Dióbél kapható", hogy nem zabáltak fel mindent a kártevők, nem lehet nagy baj. 

Semmi baj. Idő kell mindenhez. 

Még annyit: tudni lehet emberekről Bicskén, akik a gyepi működése idején is gazdátlan kutyák tucatjait fogadják be és új gazdát keresnek nekik.

Félreértés ne essék: akik felléptek a gyepi ellen, nem a kutyavédelmet támadták, hanem azt a városi megoldást, hogy lakóházak tőszomszédságában hozzák létre és működtessék ezt.   

A Bicskei Szó Fb-csoportjában egy ismert kutyavédő hozzászólását ajánljuk a választott vezetők figyelmébe:  

Engem pedig egyetlen egy fontos dolog érdekel, ha kóbor, segítségre szoruló kutyát talál valaki Bicskén, kinek szóljon, mert elérhetőséget nem írnak sehol.    

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása