Öt napos edzőtáborban volt az Oázis SC bicskei csapata.

13568911_1089483697792917_441514586547331428_o.jpg

 


A srácok sokat úsztak és technikáztak és persze jó volt a hangulat is. Június 27-én hétfőn délelőtt egy kis úszással és utána labdás gyakorlatokkal melegítettünk a táborra. Utána körbeúszásos lövőgyakorlatokat csináltunk. A tízórai, foci, ebéd majd megint kis foci után a délutáni edzésen bemelegítés után "meccseztünk" :) .
Kedden is hasonló volt program. A délelőtti edzésen kicsit több és többféle lábtempós gyakorlatokat csináltunk, labda nélkül és labdával is. Délután pedig vízilabda mérkőzést, illetve vízilabda oktató filmeket néztünk, amit a délutáni edzésen ki is próbáltunk és be is illesztettük az edzőmérkőzésbe. :)
Szerdán a bemelegítés után labdatechnikai és lábtempós gyakorlatokat végeztek a gyerekek, majd egy kis edzőmeccs volt a programban. Ebéd után megnéztük a bicskei gyermekotthont (Batthyány-kastély - Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola). A gyerekek nagy érdeklődéssel járták végig és nagyon sok kérdést tettek fel a minket körbevezető Kiss Tibornak, valamint megnéztük az otthon múzeumot is. Jól eltelt az idő így siettünk vissza az uszodába, hogy a délutáni edzést el tudjuk időben kezdeni, ahol kis emlékeztető után edzőmérkőzést játszottunk.
A csütörtöki napon csak délelőtt edzettünk ugyanis "ott alvós" meghívásunk volt a Veszelovszki családtól, ahol családtagként fogadták a kis csapatunkat. :) Ebéd után mentünk át a Csabdiban lévő csodálatos házhoz. Kis akklimatizálódás után tettünk egy kis túrát a környező erdőben. Palacsintázás közben, Bud Spencer emlékére megnéztük az egyik legismertebb filmjét. Majd egy kis ünnepséggel és grillezéssel zártuk a napot.
Péntek reggel a házigazdáink isteni bundás kenyérrel lepték meg a kis csapatunkat :) , amit jóízűen fogyasztottak a srácok. Utána átmentünk az uszodába és hasonló edzés volt, mint a héten, persze újabb feladatokkal kiegészítve. Az edzésen a center és bekk, pozícióban szükséges mozgásokat gyakorolták.
Vízilabda szempontjából nagyon hasznos tábort tartottunk, ugyanis sokkal több időnk volt alapvető helyezkedési, taktikai elméletek, lábtempós, technikai feladatok átvételére valamint a játékhoz szükséges játék rendszer megértésére. pl. labdakérés, labdafelvitel, beindulások, posztokon a feladatok, center-bekk kérései, ... mindezek technikai elemeit a vízben is megmutattuk a gyerekeknek és edzőmérkőzés közben meg tudtuk állítani a játékot, hogy elmagyarázhassuk a szituációt és a rávezető gyakorlatok értelmét ... Mindennap játszottunk edzőmeccset és a labdatechnikai feladatokat végeztünk. Ezeket délután videózással, meccsnézésekkel támasztottuk alá. A srácok nagyon fogékonyak voltak mindenre és mindenki sajnálta pénteken, hogy véget ért ez az egy hét...

 

Oázis FC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása