Hamis a bón

Címkék: rendőrség

2016.07.08. 10:45

A rendőrök vádemelést javasoltak egy férfival és két társával szemben, akik hamisított üvegvisszaváltó kuponokat próbáltak beváltani egy bicskei hipermarketben - adja hírül az FM RFK Kommunikációs Szolgálata.  
A Bicskei Rendőrkapitányság csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást T. Gábor 47 éves herceghalmi, N. Tibor 54 éves vértesacsai és V. Dalma Klarissza 19 éves bicskei illetőségű személyek ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a három elkövető 2016. május 7-e és május 19-e közötti időszakban több alkalommal is hamisított kuponokat váltott be egy helyi bevásárlóközpontban, ezzel több mint százezer forint kárt okozva az üzletnek.
A rendőrök T. Gábort és két társát előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.
A Bicskei Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása