Dufla Péter vagyok, bicskei lakos. Van két gyermekünk egy 10 éves és egy 5 hónapos kisbaba. Párom a kisbabánk születése óta kórházi kezelésre szorul, emiatt egyedül kell eltartanom, nevelnem a gyermekeinket.

A munkahelyemről el kellett jönnöm, hogy az újszülött gyermekünket el tudjam látni, ezért keresettel nem rendelkezem.
Albérletben lakunk itt Bicskén, de sajnos mivel nem tudjuk fizetni sem az albérleti díjat, sem a rezsit, ezért legkésőbb július 20.-án el kell hagynunk az albérletet a 2 gyerekkel együtt.
Borsód megyébe tudnánk elköltözni albérletbe, ahol a párom családja lakik. Ott tudna segíteni a család a gyerekek gondozásában így tudnék munkát vállalni. Ehhez viszont szeretnénk anyagi segítséget kérni.
Ehhez kérnénk mindenkit, akinek van rá lehetősége, hogy az alábbi bankszámlaszámra küldjenek anyagi támogatást, mert szerdán mindenképpen el kell hagynunk az albérletet és ha nem jön össze elég támogatás, akkor az utcára kerülünk a gyerekekkel együtt.
Név: Bankszámlaszám:PÁROM Varga Zsuzsanna
11773346-00522524-00000000
A befolyt összeget a leendő albérlet kauciójára és a költözésre használnánk fel.Megköszönnénk a gyerekekhez kapcsolódó termékek felajánlását is: tápszer, pelenka, tartós élelmiszer,játék…A felajánlott termékeket Sériné Mondok Anita a MonSéri kölyökkuckóban(Bicske, Szent István út 2.) gyűjti részünkre össze, kérjük ide vigyétek. tel szám:06705304573.
Mindenkinek köszönjük a segítséget és a megosztást is!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása