Olvasónk hívta fel a figyelmet a Bicske külsőn, a Csákvári út folytatásában, homokbányához bevezető út magasságában történt balesetre. 

A csapadék kimosta az útburkolatra a közvetlenül mellette fekvő szántó talaját nagy mennyiségben, az ebből keletkezett vastag sárban csúsztak meg a területnek ezt az időjárási sajátosságát  nem eléggé ismerő autósok. Olvasónk elmondta, hogy kisbuszt is látott már kipördülni valamint tegnap 14 és 15 óra között összetört kocsi mellett álló megijedt hölgyet, a burkolaton siklási nyomokat és több rendőrkocsit is látott.

A Bicskei Szó kérése a Csákvár, Felcsút,Újbarok irányába autózók vagy onnan érkezők védelmében és képviseletében, hogy Bicske város választott vezetése tegyen meg mindent azért, hogy a környékbéliek ismerjék a problémát, hogy a helyszín legyen kitáblázva, s végezetül: a sárkiömlés legyen megakadályozva. Az intézkedés sürgős a szombatra előrejelzett esőzések miatt is.        http://www.idokep.hu/hirek/csapadekos-huvosebb-hetvege

A vízelvezető árok és árokrendszer hiánya itt is a problémaokozó, ahogyan az egész városban. 

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. július 14-én délután a 8126-os számú út 33+700-as kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy nő elvesztette uralmát a gépjárműve felett, ami az út melletti füves területre csapódott. A járművet vezető nő megsérült. A baleset körülményeit a Bicskei
Rendőrkapitányság vizsgálja" - tájékoztatta kérdésünkre a Bicskei Szót Sipos Mónika r. ftőrm.FM RFK Kommunikációs Szolgálat munkatársa. 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása