Vasárnap arra járván nem láttunk mutatókat. Varga Imre plébános úr így válaszolt, ezt a képet is ő készítette, 2013. őszén közöltük.  

orazenesuli.jpg

 

Egyházközségünkben immár 5 éve nagyon sok dolgot megújítottunk, renováltunk, megszépítettünk. Bár az anyagi lehetőségeinkben mindig borotvaélen járunk, hogy mindenre jusson, hiszen a híveink sem gazdagok, így egyházközségünk költségvetése se lehet az, de igyekszünk mindenre odafigyelni, hogy a lelkeink mellett a környezetünk is tanúsítsa ragaszkodásunkat őseink örökségéhez.
Lassan elérkezett az idő, hogy a toronyórára is sor kerüljön, hiszen régtől fogfa csak folytonos kisebb javítgatásokkal tudtuk fenntartani azt az állapotot, hogy működjék. Már évekkel ezelőtt kapcsolatba léptem azzal a fehérvári órásmesterrel, aki annak idején, legutóbb nagyjavítást végzett az órán. Most rá bíztuk az óra külső (látható) részének a felújítását. A mozgatószerkezet javításáról még tárgyalások folynak, hogy anyagi lehetőségeink szerint az is további hosszú időre biztonságos legyen.
Igyekszünk tehát méltó képét mutatni városunkban az Isten házának. Nagy szeretettel elfogadunk adományokat is erre a célra a Bicske Plébánia 10701032-47081101-51100005 (CIB) számlaszámára - zárta Imre atya

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása