A Korona Étterem Pizzafaló  konyhájában ma 11 órakor tűz ütött ki, amit a Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság egysége lokalizált. A felső képen az a "tetőbejárat" látható, amit a bicskei tűzoltók bontottak azért, hogy a padlásra behatoljanak és megkezdjék az oltást. Pizza, menü és fagyi biztosan lesz holnap is. 

pizza.jpg

Sérült szerencsére nincs, a Monos István és Monos Ádám vezette étteremben ma felmérik a károkat és takarítanak. Holnap szeretettel látják vendégeiket, akiknek köszönik a megértést.

Monos István a Bicskei Szónak elmondta:

- Szeretném kiemelten megköszönni azt a lelkiismeretes, pontos, szakszerű munkát, amit a bicskei tűzoltók végeztek nálunk.   

Monos István éppen Lengyelországból autózik Bicskére. Mint mondta, megindító számára, hogy a barátai a tűzeset hírére odaérkeztek és segítenek a rendtételben.  Egy olajsütő automatikája nem kapcsolt le, a tűz a szellőzőrendszeren a közkedvelt étterem padlásterébe vágott, ahol gerendák és tetőlécek kezdtek égni. A konyhában is romeltakarítás kezdődött és új eszközöket kell beszerezni. A földszinti részeken is takarítani kell. Mindenki, aki látta a helyszínt vagy annak egy részét, azzal vigasztalódik a tetemes kár ellenére: jó, hogy nem lett még ennél is nagyobb baj és senkinek nem esett baja....

police_pizza.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása