Szombaton reggel hatra kell kitenni a zöld-hulladékot, bármilyen zsákban elviszik! Cetli is érkezett, amin az is rajta van: ha gallyat vágunk, ne legyen hosszabb 1 méternél. 

A képviselő testület döntött arról, hogy 10 alkalommal lesz zöldhulladék szállítás. Eddig semmi hír nem volt róla, csak bekerült a rendeletbe, a hulladéknaptár viszont nem frissült, máig sem. Viszont tegnap a Zöld Bicske honlapján megjelent egy dátum, e hét szombat. Mint a címükben is látható, "extra"-ként hirdeti azt, ami nem extra, hanem kötelező, hiszen a testület döntött róla. 

 

fustos.jpg

A bicskeiek blogja a városlakókra támaszkodva ezúttal is jó tanácsot adott 0 Ft+ÁFA/hó értékben, hiszen vezetőink elfogadták pro domo kampányunk üzenetét: a füstölést, a zöld-hulladék égetést ingyenes elszállítással lehet csökkenteni. Ahhoz még nem teljesen bátrak vezetőink, hogy egy az egyben meg merjék tiltani a kerti hulladék égetését. De ez is valami! 

Korábbi híradásunk 

Ez pedig még jobb olvasói anyag, amit fontolóra vettek....

 

A kedvencem a kőszegi példa, amit Péter barátom mesélt: Kőszegen a kerti hulladék vagy avarégetés áprilistól novemberig be van tiltva, de rendszeresen elszállítja a város és kész. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása