A Bicskei Mentőállomás és a váli Védőnői Szolgálat pályázataikon 1-1 db ún. vénaszkennert- vénakereső készülékeket nyertek - osztotta meg a Bicskei Szóval az örömhírt Kutenics Péter mentőállomás-vezető mentőtiszt. A Válban és térségében a Védőnői Szolgálatot irányító kollégájával, Kárpáti Hajnalkával együtt vették át az eszközöket:  Hendrik Scheerlinck, a K&H Csoport vezérigazgatója gratulál a nyerteseknek.

bicske_1.jpg

- A készülék segítségével olyan betegeknek is nagyobb sikerrel tudunk a helyszínen vénát biztosítani folyadékpótlás vagy gyógyszeradás céljából, akiknek anatómiai vagy élettani okokból ez nehézségekbe ütközne. Különösen gyermekek esetében fontos, hogy a fájdalommal járó beavatkozás elsőre és a legjobb helyre  sikerüljön, ne kelljen megismételni - mondta el a bicskei szakember. 

val.jpg


9 megye 14 gyermek-egészségügyi intézménye összesen 20 millió forint értékű eszköztámogatásban részesült a K&H gyógyvarázs programnak köszönhetően. A műszerek között olyan innovatív, korszerű eszköz is található, amellyel a legkisebb betegek vizsgálata és gyógyítása hatékonyabban és kíméletesebben elvégezhető.

g07221217.jpg

Fejér megyében az elmúlt 13 év alatt 13, gyermekek gyógyításával foglalkozó osztály és mentőállomás kapott több mint 23 millió forint értékben új orvosi műszereket. Idén a K&H gyógyvarázs jóvoltából a Bicske Mentőállomás 268 859 forintot, a váli Védőnői Szolgálat pedig 283 590 forintot fordíthat eszközbeszerzésre.


 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása