Néha kicsit butuska kérdések, mert például arra, hogy hol szoktuk szabadidőnket eltölteni avagy hol dolgozunk, nem csak Bicske vagy nem csak más település adható válaszul az életben. Működhet a kettő együtt. Itt is ott is. Nincs vagy-vagy. Hiszen színházba, moziba, koncertre nemcsak Bicskén járunk. Ahogy a rávalót sem biztos, hogy egy helyen keressük. Meg aztán azt elején tisztázzuk, hogy a válaszadó férfi vagy nő. Aztán a férfitól is meg van kérdezve városházilag, hogy hová kozmetikushoz.... De ez a legkevesebb. Lényeg, hogy a választások már nincsenek messze, így szerencsére előkerült a városvezetés fiókjából e téma megint - vagyis az elsősorban bicskei családok példás összefogásával megszépült terület akár még fejlődhet is...

Válaszoljunk minden kérdésre, hogy ezzel is kifejezzük: igen, kell nekünk ez a városlakók által építeni kezdett park. 

 Akik építeni kezdték, igényes emberek és nem tudták tovább elnézni az önkormányzati tulajdonban álló központi hektárok állapotát.  A park megszületése óta a városgazdák tartják rendben a területet, de a fák gondozásában a családok is dolgoznak - mindmáig. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tanulás vagy munkavégzés ??? Rokkant vagyok :-( Étkezés ? Itthon. Nem járok fodrászhoz, nem intézek ügyeket :-( Egy strand tetszene !!! És a pihenőtó is jó ötlet !!!
süti beállítások módosítása