Ma született sorok egy olyan fiatalembertől, aki maga is részt vett a parkot építő családok önkéntes munkájában.  Az önkormányzati tulajdonban álló terület szomszédságában a kertvárosi utcák valamint a központban fekvő társasházak. Ki kellene fejleszteni egy olyan rendet végre, aminek alapelve marad az élni és élni hagyni.

"Amikor a Bicske Szíve Parkban elkészült a kemence és az azt körül vevő tető a bicskeiek kikapcsolódására, nem hinném, hogy arra gondoltak a kitalálók, hogy szinte minden hétvégén szabadtéri disco, vagy utcai söröző legyen 20-40 ember szórakozása érdekében, közel 500 ember lakásától pár 100 méterre. Hajnali 4:20- kor még a nagy teljesítményű mély-ládák szinte padló hangerővel üzemelnek. Szerintem kicsit elkanyarodtak a kitűzött céltól."  

Az egész úgy indulhatott, hogy sajátos okok miatt  nem szólt érte sem a város, sem hatóság. Mintha nem is létezne a probléma. Nem regulázta senki a helyet az első bulik alkalmával, mára pedig mindenki úgy érkezik: itt aztán nekünk is lehet, hiszen az előttünk lévők is ugyanezt tették. Egy kis karakán bátorság kéretik a terület tulajdonosától valamint a törvény betartatásán is dolgozó hatóságtól, hogy valóban azzá váljon ez a hely, amiért bicskei családok építeni kezdték. 

A probléma egy önkormányzati intézmény előtt, a település tulajdonában álló területen alakult ki. Méltó mindez Bicske Város vezetéséhez? - kérdezhetnénk. 3 db 4 emeletes társasház összesen 11 lépcsőházra való lakása mellett plusz a területet határoló más lakóhelyek, otthonok, ahol főleg családok élnek. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÜZENJÜK az engedélyeztetőknek vagy az engedély hiányát
elnézőknek, és a szervezőknek hogy a következő 100
napban, minden felelősnek 10-naponta 8-szor legyen
olyan pihenésük ami ekkora zavarással jár, HOGY ŐK
IS MEGÉRTSÉK !!

Egyébként egész héten majd minden nap, olyan volt
éjjelente a park mint egy drogtanya az artikulálatlan
ordításokkal vagy a játszótér elemeinek rugdosásával,
szaggatásával és az éktelen röhögéssel. Olvasva a
Bicskei Szó következő cikkét a Főutcai rongálásokról
én nem is csodálkozom.
süti beállítások módosítása