Már jó pár hete a híd alá, esőtől védett peronszakaszra húzott pad áll mindkét peronon - lecsavarozva! Ez a kérés mintha már megfogalmazódott volna olvasóközönségünk részéről is.   A kisvasúti fejlesztés mellet, ami Bicskét is érinti a tervek szerint, egy-egy lecsavarozott pad így a XXI. században tényleg forradalmi gondolat az 1-es számú fővonal mentén abban a városban, aminek volt bejáró polgármestere, (aki de facto polgármester is maradt minálunk csak másképpen nevezik) - szóval kisvasúti főbiztos is lett.  

A Magyar Államvasutak két esőbeállót is elhelyezett a területen!

A két sínpárt elválasztó szalagkorlát (!) miatt a Bicskei Tűzoltók és a Bicskei Mentők kérték levelükben Tessely Zoltánt intézkedésre 7 éve. Most, hogy arccal a kisvasút felé fordult és más vasúti feladatai is lettek a BTC díszelnökeként és még sok helyen fungáló funkcinak - reménykedhetünk, hogy az EU-forrásból alakuló vasúti fejlesztésben megoldódik a fölidézett komoly, felelősségteljes kérés.

20160801_174830_resized.jpg

 

 

20160801_174852_resized.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása