Pályázzunk ezerrel, nyerjünk minél többet a vén Európától felzárkóztatás címén, ameddig lehet - mindeközben azért osszuk az észt Európának. Mire mennének nélkülünk, nem? Bicske pedig legyen zöld város. Rendben.  

Egy hétmilliós+ÁFA kifizetés készül közpénzből egy pályázat előkészítéséért, egy tanulmányért - nem bicskei kötődésű cégnek. Főként a nyertes ajánlata érdekes. 

Egyrészt alaki kifogás: már nem érvényes a végén szereplő dátumok alapján.

Másrészt nem a képviseletre jogosult adott ajánlatot, hanem az aláírás szerint valaki más. Miközben a levél tetején odaírják, hogy kinek a nevében járnak el. Mi ez? A cég legutóbbi nettó árbevétele 333 ezer forint. Törzstőkéje 3 millió. Tényleg nincsenek Bicskén vagy a Bicskei Járásban ezen a napirenden aktivizálható erők?   

Valamint meglepő, hogy Ballószög (Bács-Kiskun megye) mint székhely helyett Baracska-Vál az ajánlat dátuma.

És persze ő lett a nyertes.

Az ördög a részletekben rejlik. 

 

ia

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása