Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt az 1-es számú főút 33. kilométerében, Bicske külterületén az autópálya lehajtó szakaszán 2016. augusztus 12-én délután - írja az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának munkatársa, Kiss Z. Edward r. őrnagy. 

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 29 éves budapesti nő Ford típusú személygépkocsijával közlekedett az M1-es autópálya lehajtójában Bicske irányába, amikor a főút kereszteződésében lévő „Állj, elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva, nem adott elsőbbséget a védett útvonalon közlekedőknek. Az 1-es számú főúton szabályosan közlekedő 78 éves felcsúti lakossal összeütközött, majd egy másik gépkocsinak is nekiment. A baleset során a felcsúti hölgy sérült meg. A rendőrök a helyszíni szemle idején egy sávon engedték a forgalmat. Az esett kapcsán a Bicskei Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított az okozóval szemben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása