A KACs Műhely családi programja Csabdin
2016. augusztus 20., szombat 10.00- 14.00

Augusztus 20-án tartja hagyományos családi napját Csabdi község. Ezen a napon különleges programmal készül a KACs Műhely is.
A kenyér az életet, a termékenységet, a bőséget és a családi jólétet is szimbolizáló étel. Egyik legfontosabb és legalapvetőbb táplálékunk.
Kinek mit jelent egy szelet kenyér? Vajon mivel kenik, töltik meg? Milyen lelki táplálékot nyújt a (házilag készített) kenyér? Többek között ezekre a kérdésekre adhatnak választ Csabdi különleges kenyérszeleteire a programon résztvevők!
A rendezvény alkalmából egy óriási, fából készült szeletelt kenyérre különböző technikákkal írhatják és rajzolhatják rá a családok a magvas gondolataikat. Végül az így elkészült kenyér- alkotást a KACs Műhely a községnek ajándékozza.

A KACs Műhely programja:

10.00- 14.00 Zsíros deszka- A hatalmas farönkből formázott kenyér szeleteire különböző technikákkal alkothatnak a családok.

10.00- 14.00 Kisütöttük!- Kenyér, kicsit másképp- A kenyér alapanyagait, összetevőit különleges módon felhasználva, összekeverve a résztvevők elkészíthetik saját, egyedi kitűzőjüket, amelyet különböző anyagokkal dekorálhatnak!


Csabdi község programja 8.00- 18.00 óráig tart.

A részvétel ingyenes, előzetes regisztrációt nem igényel.
Ajánlott korosztály: 4 éves kortól.
Fotók: KACs Műhely

Helyszín:
Csabdi Templomrom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása