- Malacunk van! - és az is biztos, hogy ezen a héten lottót kell vennünk. Ezt gondoltuk, amikor a felüljáró előtt bicskei gazdái - apa és lánya - után kocogó kismalacot az autónkból megláttuk és fényképeztük. Néha fel is vették kezükbe a hosszú úton Malackát (aki Micimackó leges legjobb barátja Róbert Gidát nem számítva). Azt nem tudjuk, hogy új ólja vagy egy sütő netán kemence sütőtere felé viszi-e szaporán kocogva a kíméletlen malacvégzet. A vége előbb vagy utóbb többé-kevésbé ugyanez.   

Van ám teljes képünk a visszafelé nézve miránk mosolygó gazdával, de a Malacka sétáltatóknak is vannak személyiségi jogai - sőt, a malacnak is, de neki csak a malacfarka látszik és a fülei - ezért így alakítottuk. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása