A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt folytat eljárást a gyanúsítottal szemben, ahogyan az különböző bulvárhírekben már szárnyra kapott. A Bicskei Szó értesülése szerint az  aljas bűncselekmény a Bem utcában történt, az áldozat nehéz sorsú. A coitus szerencsére nem történt meg, a gyerek idejében elmenekült. A tetthely a régi BTC pálya területe volt.   

Ismert, hogy Bicskén a főtéri park bizonyos tekintetben a különböző perifériákon élők nagy találkozása.   Különböző, alapvető igényeket kielégítő üzletek köttetnek.... Ezért is kell nagyobb erővel figyelemmel kísérni a főtéri dolgokat.

 Ahogy a Székesfehérvári Törvényszék Sajtóosztálya írja - a kiskorú áldozatra való tekintettel, vissza kell tartaniuk néhány fontos részletet.  

"A külföldi állampolgárságú gyanúsított 2016. augusztusában érkezett a zöld határon keresztül illegálisan. Jelenleg humanitárius tartózkodási engedéllyel rendelkezik, menedékjogi kérelmének elbírálása folyamatban van. Az alapos gyanú szerinti cselekmény részleteiről a kiskorú sértett védelme érdekében és a nyomozás kezdeti szakaszára figyelemmel a bíróság további adatokat jelenleg nem közöl.

 A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája a 2016. szeptember 12. napján megtartott ülésen a gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el, figyelemmel arra, hogy szökésének vagy elrejtőzésének veszélyére tekintettel megalapozottan feltehető, hogy az eljárási cselekményeknél jelenléte másképp nem biztosítható. A bíróság végzése nem jogerős.

 

Székesfehérvár, 2016. szeptember 12.

 

A Székesfehérvári Törvényszék Sajtóosztálya"

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása