Ez az egyesületi közösség Bicskén - eddigi önzetlen tevékenysége alapján is megérdemelte volna már Bicske város hivatalos elismerését. De ha ezt sosem kapják meg, akkor is végezni fogják hitből fakadó, költségtérítés nélküli jószolgálatukat. 

14324618_1252383138159106_1879087592281551304_o.jpg

Az Ökörfarkkoró Egyesület táborában többségében bicskeiek voltak. Részben gyermekotthonosok, részben mélyszegénységben elő bicskei gyerekek és néhanyan a járásból (Alcsút, Vértesacsa), de ők is ide járnak Bicskere iskolába.

Az egyesület negyedik nagy-táborára került sor a Szőc és Taliándörögd között található Kövér Egér Tanyán.

"Sok ismerős arc mellett egyre inkább fiatalodik a csapat, több táborozó még egyetlen napot sem töltött iskolapadban. A fiatalságunk ellenére a fegyelem tovább javult, ebben a táborban már egészen cserkészetszerű életet éltünk, zászlófelvonással, levonással, végig énekelt tábortüzekkel, napos-tiszttel és keretmesével (indián - a cherokee-k, a dakoták és a feketelábak tartottak napünnepet). A fejlődésben kiemelkedő szerepe volt Balázs Viktornak, külön köszönjük ezt neki, a tábort pedig mindenkinek, aki támogatta. Szerencsére a tábor ideje alatt a CSINI pályázatán elnyert pénz is megérkezett, így több táborozó életében először strandra is eljutott. Ezt is köszönjük!" - írják a szervezők. 

Bárki, bármilyen módon segítené szeretné nagyszerű munkájukat, itt is is kapcsolatot teremthet velük. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása