Nagyon kedves levél érkezett, megtisztelő ez a bizalom.  Nagyon sok örömet, boldogságot, szeretetet, hitet, áldást, egészséget, sok szép és okos utódot kívánunk az öt házaspárnak ezzel a nagy mondattal Hamvastól:    

"Mindig az győz, aki meg tud semmisülni az öleléseben" (Ám mivel ebben az ölelésben akár ketten is meg tudnak "semmisülni", két "győztes" is lehet. Csak győzzetek győzni... - a szerk.)    

"Kedves Bicskei Szó! Egy nagyon kedves történetet szeretnék elmesélni, amiről azt gondolom ritkaság számba megy Bicskén vagy akár bárhol.

Van egy utca, a mi utcánk, amiről már egyszer szó esett a két éve megrendezésre kerülő utcai advent kapcsán....

A Tószeg utcáról van szó. Itt a lakók nagy része kb. 30 éve itt él. Átmenő forgalom nélküli utcáról van szó, ahol a generációk szinte együtt, az utcán nőttek fel (mert annak idején minket még ki mertek engedni a szüleink) - hát most évekkel később, úgy látszik ez a korosztály nemcsak a játékban, de a szerelemben is egy húron pendül.

Ugyanis idén a Tószeg utcában 4 esküvő is megtartatott, sőt, 4 évvel ezelőtt a mi esküvőnk kezdte meg ezt a sort (megjegyzem mi szomszédok is voltunk.)  

Szóval a Tószeg utca mindig mindenben különleges és összetartó lakókról híres.

Köszönöm, hogy megoszthattam ezt a kis szösszenetet, ami a mi életünket színesítette az elmúlt hónapokban. Remélem, Önök által másokhoz is eljut a mi kis utcánk története.

 

Üdvözlettel: Kiripolszkiné Heim Réka"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása