Arra lettem figyelmes ma 3/4 5 tájban, hogy a Bicskei Rendőrkapitánysághoz kb. féltucat "csapatszállító" rendőrségi busz, legalább 9 személyesek és féltucat Caddy érkezett. 

 Migráncsok lázadnak? De ahhoz túl nagy nyugiban jönnek és odamennének a Csabdi útra, nem a Kisfaludy utcába. Csak valami nagy meccs lehet itten, hiszen ha szerda, akkor kupaszerda.

A kapitányságon sisakot és lábvédőket, egyéb speciális felszerelésekbe öltöznek, így indulnak a bicskei bázisról a szolgálati helyre.   

 A Videoton-Fradi mai meccsén dolgoznak Csúton - hol is játszhatna rangadót e két nagy múltú csapat? -, ezekben a percekben mentek szünetre 0:0-s félidővel.    

Aki ma nyer, az átveszi a tabellán a vezetést.  

-----

1:1 a végeredmény. 

 Végül a Vidi a 4. helyen a Fradi utolsó percekben szerzett egyenlítő góljával a 2. helyen!  Első a Vasas. Böde Dani megsérült, pedig a Ferencváros készül az Újpest rangadóra, ahol a Fradinak jobb, ha Böde is pályára léphet. 

 A hétközi bajnoki fordulóban mindössze 10 314-en tekintették meg az NB I-es labdarúgó meccseket a helyszínen, ami 1719-es átlagot jelent - gyűjtötte össze az adatokat az NSO. Ez óriási mélypont a 2016–2017-es idényben, az össznézőszám pedig csaknem négyezerrel elmaradt az eddigi legrosszabb fordulótól.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása