A rossz reklám is reklám. Lesz olyan hely, ahol ezekért az órákkal ezelőtt érkezett levelekért a mi polgármeseterünk buksiját meg fogják simogatni. Fontos a sikerélmény, ő ne tudná, mint ex-hittanár...

"Nem írnád meg az oldaladon, hogy a bicskeieket zavarja, legalábbis vagyunk így jó páran, hogy a polgármester hívogatja őket. Nem vagyunk hülyék, felfogjuk amit felolvas. Egy hívás is elég lenne... ( vagy még az sem kellett volna) Miből fizetik ezt? Volna még mire költeni Bicskén.

Egyébként hogy vagy?"

"Téged is "keresett" már a polgármester telefonon?
Páromat már kétszer reggel óta.
Úgy látszik félnek, hogy nem költöttek eleget a néphülyítésre (és még maradt a telefonra is bőven)". 


Örülök, hogy egyetértünk. Engem nem hívtak. Ismernek. Számomat is tudják. És nem vagyok besértődve, nem morzsolok könnyeket, hogy nem hívtak, sőt. Külső szemlélőként nagyon profi és kegyetlen pragmatizmus vezeti őket. Érzelmekre játszva,  érzelmek nélkül. A tényekből csakis a felhasználhatót felnagyítva. A minap arról beszélgettünk egy bölcs emberrel, hogy milyen nagy dolog lenne, ha mindezt a képességüket nem önmagukért, hanem valóban a hazájukért használnák, mint ezt valódi hazafiak szokták... Akikből mára nagyon kevés van és az egész magyar, "sokszínű" politikai "elit" közelébe még véletlenül sem mennek. Vagy ha jóhiszeműen mégis jártak ott, csalódottan távoznak.      

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása